Kisarculat tervezés

Egy profi vizuális megjelenés hozzásegíti cégedet, hogy azt mondja el magáról, amit ténylegesen képvisel. Így könnyebben azonosítják majd vállalkozásodat, és könnyebben tudják tovább is ajánlani is.

A külvilágból érkező információk túlnyomó részét a látásunk révén dolgozzuk fel. így tehát nem kérdéses, hogy milyen fontos a megfelelő, cégedhez illő vizuális arculat. Ez az arculat segíti ügyfeleidet, hogy könnyen megjegyezhessék a vállalkozásodhoz kötődő pozitív élményeiket, és segít Téged is, hogy kitűnj a tömegből. A megtervezett kisarculat tulajdonképpen a céged egyszerűen befogadható képi megjelenése.

A leginkább logótervezést kérnek ügyfeleink. Ez után egyből felmerül a kérdés és egyben az igény, milyen felhasználási területei, milyen megjelenési formái vannak a logónak és hogy is nézne ki? Ilyenkor leginkább a kisarculat tervezését kérik tőlünk ügyfeleink. A kisarculat alapvetően egy céges logóból, névjegykártyából, levélpapírból és borítékból áll. Mindezek természetesen nyelvi mutációval rendelkezhetnek, és pontosan körbehatárolják azt, hogy a céged a későbbiekben milyen úton-módon használhatja nyomdai kivitelezésre a megtervezett arculati eszközöket. Munka befejeztével az elfogadott kisarculati terveket az ügyfeleinknek úgy adjuk át, hogy azt a későbbiekben digitális, vagy offset nyomtatásra használni tudja, a nyomdáknak nyomtatásra át tudja adni.

 

Share This